Polední menu

Polední menu pro týden 13. do 17. ledna 2020


PONDĚLÍ
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Dýňová 
Křenovka, uzená krkovice, houskový knedlík
Kuřecí plátek „Argentína“, hranolky
Boloňské tagliatelle, parmezán
Smažený vepřový řízek, brambory

ÚTERÝ
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Zelná s klobásou
Debrecínský guláš, houskový knedlík
Kuřecí plátek zapečený s hermelínem, hranolky
Smažený vepřový řízek, brambory

STŘEDA
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Slepičí s masem a nudlemi
Halušky s uzeným masem, kyselé zelí, cibulka
Panenka, smetanovo-žampiónová omáčka, hranolky
Vaječná omeleta s kuřecím masem a sýrem
Smažený vepřový řízek, brambory

ČTVRTEK
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Dršťková z hlívy ústřičné
Rajská omáčka s hovězím masem, houskový knedlík
Zeleninový cous cous, kuřecí filet
Kuřecí směs na nivě, rýže
Smažený vepřový řízek, brambory

PÁTEK
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Květáková
Pečený bůček, špenát, bramborové knedlíky
Kuřecí steak, fazolky na špeku, hranolky
Prejt, kyselé zelí, brambory
Smažený vepřový řízek, brambory